چگونه در مصرف گوشت از بیماری تب کریمه در امان بمانیم

سمنان - ایرنا - یکی از آیین‌های استقبال از زائران خانه خدا قربانی کردن است، با توجه به آغاز گرمی هوا و فعال شدن عامل بیماری تب کریمه کنگو، توصیه می‌شود برای اطمینان، گوشت قربانی بعد از ۲۴ ساعت یخ‌زدگی در دمای صفر تا منفی چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

  ۱۴۰۳/۰۳/۱۶     0    175.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چگونه در مصرف گوشت از بیماری تب کریمه در امان بمانیم

سمنان - ایرنا - یکی از آیین‌های استقبال از زائران خانه خدا قربانی کردن است، با توجه به آغاز گرمی هوا و فعال شدن عامل بیماری تب کریمه کنگو، توصیه می‌شود برای اطمینان، گوشت قربانی بعد از ۲۴ ساعت یخ‌زدگی در دمای صفر تا منفی چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

شناسه خبر: 86868113
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر