کاهش 25 درصدی ضایعات نان با طرح مشترک معاونت علمی و شرکت دانش‌بنیان

اجرای پایلوت مشترک معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور با یک شرکت دانش‌بنیان در 50 نانوایی منطقه 10 تهران با به‌کارگیری فناوری آنزیمی، منجر به کاهش 25 درصدی ضایعات نان و افزایش 6 درصدی تولید شد.

  ۱۴۰۴/۰۶/۰۹     0    12.1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
کاهش 25 درصدی ضایعات نان با طرح مشترک معاونت علمی و شرکت دانش‌بنیان

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، اجرای پایلوت مشترک معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور با یک شرکت دانش‌بنیان در 50 نانوایی منطقه 10 تهران با به‌کارگیری فناوری آنزیمی، منجر به کاهش 25 درصدی ضایعات نان و افزایش 6 درصدی تولید شد.

شناسه خبر: 14000135
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر