کاهش قند خون و کلسترول با مصرف این ماده غذایی

متخصصان تغذیه و سلامتِ نیجریه در یک مطالعه دانشگاهی دریافتند، پیاز که یک خوردنی معمول در تغذیه اکثر افراد است، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد و "احتمالا" می‌تواند در درمان بیماران مبتلا به دیابت کاربرد داشته باشد.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۹     0    3.5k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
کاهش قند خون و کلسترول با مصرف این ماده غذایی

به گزارش سهندخبر به نقل از فرارو،
متخصصان تغذیه و سلامتِ نیجریه در یک مطالعه دانشگاهی دریافتند، پیاز که یک خوردنی معمول در تغذیه اکثر افراد است، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد و "احتمالا" می‌تواند در درمان بیماران مبتلا به دیابت کاربرد داشته باشد.

شناسه خبر: 74864728
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر