کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟
براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغنها و چربیها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینیها با ۴.۵- درصد، میوه و خشکبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشتهاند. مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخشهای اصلی و برخی گروهها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکیها و آشامیدنیها به صورت کلی به ۵.۱ درصد رسیده است. بر اساس دادههای منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،
براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغنها و چربیها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینیها با ۴.۵- درصد، میوه و خشکبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشتهاند.
مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخشهای اصلی و برخی گروهها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکیها و آشامیدنیها به صورت کلی به ۵.۱ درصد رسیده است.
بر اساس دادههای منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.