کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن‌ها و چربی‌ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینی‌ها با ۴.۵- درصد، میوه و خشکبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشته‌اند. مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخش‌های اصلی و برخی گروه‌ها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به صورت کلی به ۵.۱ درصد رسیده است. بر اساس داده‌های منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.

  ۱۴۰۴/۰۵/۰۷     0    11.5k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،

براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن‌ها و چربی‌ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینی‌ها با ۴.۵- درصد، میوه و خشکبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشته‌اند.

مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخش‌های اصلی و برخی گروه‌ها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به صورت کلی به ۵.۱ درصد رسیده است.

بر اساس داده‌های منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.

شناسه خبر: 12018623
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر