کدام ماهی ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند؟
مصرف ماهی های کوچک خطر مرگ ومیر ناشی از سرطان را کاهش می دهند.
به گزارش سهندخبر به نقل از ،
مصرف ماهی های کوچک خطر مرگ ومیر ناشی از سرطان را کاهش می دهند.
یا ورود با ایمیل
به لیست مشترکین ما بپیوندید تا آخرین اخبار، به روز رسانی ها و پیشنهادات ویژه را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید
مصرف ماهی های کوچک خطر مرگ ومیر ناشی از سرطان را کاهش می دهند.
۱۴۰۲/۰۳/۲۵ ۱۴۰۲/۰۳/۲۵ 505203
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 500069
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 504128
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498194
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498969
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 501344
همه نتایج نظرسنجی: 42
عالی
