۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر میرود
برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

یا ورود با ایمیل
به لیست مشترکین ما بپیوندید تا آخرین اخبار، به روز رسانی ها و پیشنهادات ویژه را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید
۱۴۰۲/۰۳/۲۵ ۱۴۰۲/۰۳/۲۵ 505203
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 500069
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 504127
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498194
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498969
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 501344
همه نتایج نظرسنجی: 42
عالی