۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود

برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

  ۱۴۰۴/۰۶/۲۱     0    16.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود

به گزارش سهندخبر به نقل از پایگاه خبری انتخاب، برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

شناسه خبر: 67959752
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر