فوت و فن تهیه چیکن یاکیتوری در تابه، فر و روی زغال

یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله می‌توان آن را تهیه کرد. در ضمن یاکیتوری ژاپنی را هم روی زغال، هم در فر و هم در تابه می‌توانید بپزید.

  ۱۴۰۴/۰۱/۲۵     0    1.9k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
فوت و فن تهیه چیکن یاکیتوری در تابه، فر و روی زغال

به گزارش سهندخبر به نقل از ، یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله می‌توان آن را تهیه کرد. در ضمن یاکیتوری ژاپنی را هم روی زغال، هم در فر و هم در تابه می‌توانید بپزید.

شناسه خبر: 18254388
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر