قیمه ماسوله یا ننه قرمه؛ غذای اصیل و خوشمزه گیلانی

قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان است که از ترکیب گوشت با لپه، زعفران، آب نارنج و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

  ۱۴۰۳/۰۵/۱۷     0    94.1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
قیمه ماسوله یا ننه قرمه؛ غذای اصیل و خوشمزه گیلانی

به گزارش سهندخبر به نقل از ، قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان است که از ترکیب گوشت با لپه، زعفران، آب نارنج و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

شناسه خبر: 28597146
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر