پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد

نسل جدیدی از پژوهش‌های تغذیه‌ای نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب ممکن است در مجموع اثرات مثبتی بر سلامت قلب داشته باشد.

  ۱۴۰۴/۰۸/۰۸     0    8.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، نسل جدیدی از پژوهش‌های تغذیه‌ای نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب ممکن است در مجموع اثرات مثبتی بر سلامت قلب داشته باشد.

شناسه خبر: 32299526
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر