آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

آش یارمه به‌ویژه در فصل بهار، زمانی که سبزی‌های کوهی در دسترس قرار دارند، در خانه‌های مردم بجنورد پخته می‌شود. این آش علاوه بر اینکه یک غذای مقوی است، در مراسم و جشن‌های مختلف به‌ویژه در نوروز، جایگاه ویژه‌ای دارد و نمادی از آیین‌ها و سنت‌های بهاری این منطقه است.

  ۱۴۰۴/۰۲/۰۱     0    1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

آش یارمه به‌ویژه در فصل بهار، زمانی که سبزی‌های کوهی در دسترس قرار دارند، در خانه‌های مردم بجنورد پخته می‌شود. این آش علاوه بر اینکه یک غذای مقوی است، در مراسم و جشن‌های مختلف به‌ویژه در نوروز، جایگاه ویژه‌ای دارد و نمادی از آیین‌ها و سنت‌های بهاری این منطقه است.

شناسه خبر: 0