آنتی‌اکسیدان مهمی که از منابع غذایی ما کنار رفته است

ارگوتیونین یک آنتی‌اکسیدانی قوی است که به واسطه قارچ‌ها و میکروب‌های خاک تولید می‌شود. این ترکیب در دنیای تغذیه غوغا به پا کرده است. با این‌حال، خیلی‌ها از ماهیت آن بی‌خبر هستند.

  ۱۴۰۴/۰۲/۰۹     0    1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
آنتی‌اکسیدان مهمی که از منابع غذایی ما کنار رفته است

ارگوتیونین یک آنتی‌اکسیدانی قوی است که به واسطه قارچ‌ها و میکروب‌های خاک تولید می‌شود. این ترکیب در دنیای تغذیه غوغا به پا کرده است. با این‌حال، خیلی‌ها از ماهیت آن بی‌خبر هستند.

شناسه خبر: 0