بیماری بلاست اصلی ترین عامل کاهش محصول برنج

ایسنا/مازندران بلاست برنج یکی از بیماری های قارچی در مناطق برنج خیز است که باعث افزایش درصد شکستگی دانه ها هنگام تبدیل و کاهش میزان محصول برنج می شود.

  ۱۴۰۳/۰۳/۲۱     0    160.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
بیماری بلاست اصلی ترین عامل کاهش محصول برنج

به گزارش سهندخبر به نقل از ،

ایسنا/مازندران بلاست برنج یکی از بیماری های قارچی در مناطق برنج خیز است که باعث افزایش درصد شکستگی دانه ها هنگام تبدیل و کاهش میزان محصول برنج می شود.

شناسه خبر: 21207911
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر