تولید و صادرات غذا باید مبتنی بر دانش و نظارت باشد

وزیر بهداشت تأکید کرد: تولید و صادرات غذا باید مبتنی بر دانش و نظارت علمی باشد.

  ۱۴۰۴/۰۳/۱۹     0    18.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
تولید و صادرات غذا باید مبتنی بر دانش و نظارت باشد

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، وزیر بهداشت تأکید کرد: تولید و صادرات غذا باید مبتنی بر دانش و نظارت علمی باشد.

شناسه خبر: 26924725
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر