تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

تهران- ایرنا- دانشمندان با استفاده از پروتئین تخمه آفتابگردان، نوعی غذای گیاهی جدید به عنوان جایگزین گوشت تولید کردند.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۱     0    2.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- دانشمندان با استفاده از پروتئین تخمه آفتابگردان، نوعی غذای گیاهی جدید به عنوان جایگزین گوشت تولید کردند.

شناسه خبر: 55095303
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر