راز پشت یک دسر محبوب فلسطینی

مصطکی بین انگشتان مانند سنگ است و بین دندان‌ ها انعطاف‌ پذیر می‌ شود. مصطکی زیر هاون به پودری درخشان تبدیل می شود و با هم زدن آن در مایع قدری غلیظ می شود و قوام پیدا می کند. یکی از دوست داشتنی ترین تجسم های عطر و طعم منحصر بفرد مصطکی در "موحلبیه" یا پودینگ شیر است دسری لطیف و عربی که ریشه ان به قرن هفتم پس از میلاد مسیح باز می گردد.

  ۱۴۰۳/۰۴/۲۶     0    119.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
راز پشت یک دسر محبوب فلسطینی

به گزارش سهندخبر به نقل از ، مصطکی بین انگشتان مانند سنگ است و بین دندان‌ ها انعطاف‌ پذیر می‌ شود. مصطکی زیر هاون به پودری درخشان تبدیل می شود و با هم زدن آن در مایع قدری غلیظ می شود و قوام پیدا می کند. یکی از دوست داشتنی ترین تجسم های عطر و طعم منحصر بفرد مصطکی در "موحلبیه" یا پودینگ شیر است دسری لطیف و عربی که ریشه ان به قرن هفتم پس از میلاد مسیح باز می گردد.

شناسه خبر: 97704179
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر