زمان نمک زدن به گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و سایر مواد غذایی در پخت و پز

بهتر است به مرغ یک روز پیش از پخت و به بوقلمون دو یا سه روز پیش از پخت نمک اضافه کنید. در مورد مرغ و بوقلمون با برش‌های کوچک‌تر هنوز هم می‌توانید با نمک زدن چند ساعت پیش از پخت و پز یا حتی در زمانی که فِر شما از قبل گرم می‌شود و سایر مواد را آماده می‌کنید از مزایای افزودن نمک بهره‌مند شوید.

  ۱۴۰۳/۰۵/۰۱     0    114.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
زمان نمک زدن به گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و سایر مواد غذایی در پخت و پز

به گزارش سهندخبر به نقل از ، بهتر است به مرغ یک روز پیش از پخت و به بوقلمون دو یا سه روز پیش از پخت نمک اضافه کنید. در مورد مرغ و بوقلمون با برش‌های کوچک‌تر هنوز هم می‌توانید با نمک زدن چند ساعت پیش از پخت و پز یا حتی در زمانی که فِر شما از قبل گرم می‌شود و سایر مواد را آماده می‌کنید از مزایای افزودن نمک بهره‌مند شوید.

شناسه خبر: 84929668
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر