مانک؛ میوه‌ای شگفت‌انگیز که ۳۰۰ برابر از قند شیرین‌تر است!

میوه مانک، میوه‌ای کوچک و گرد است که به خانواده کدو‌ها تعلق دارد. زادگاه این میوه جنوب چین و شمال تایلند است. نام میوه مانک (monk) از راهبان بودایی گرفته شده که از دیرباز از آن استفاده می‌کردند. این میوه معمولاً به‌صورت تازه مصرف نمی‌شود، زیرا پس از برداشت، به‌سرعت خراب می‌شود. به همین دلیل آن را خشک یا به عصاره‌ای بسیار شیرین تبدیل می‌کنند.  

  ۱۴۰۴/۰۲/۰۱     0    1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
مانک؛ میوه‌ای شگفت‌انگیز که ۳۰۰ برابر از قند شیرین‌تر است!

میوه مانک، میوه‌ای کوچک و گرد است که به خانواده کدو‌ها تعلق دارد. زادگاه این میوه جنوب چین و شمال تایلند است. نام میوه مانک (monk) از راهبان بودایی گرفته شده که از دیرباز از آن استفاده می‌کردند. این میوه معمولاً به‌صورت تازه مصرف نمی‌شود، زیرا پس از برداشت، به‌سرعت خراب می‌شود. به همین دلیل آن را خشک یا به عصاره‌ای بسیار شیرین تبدیل می‌کنند.  

شناسه خبر: 0
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر