موفقیت ایران در تولید پروبیوتیک مقاوم به دمای بالا برای میگوهای بومی

مدیر یک شرکت دانش‌بنیان گفت: برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید پروبیوتیکی مقاوم به شوری و دمای بالای آب شدیم که عملکرد مطلوبی در پرورش میگوهای بومی مناطق جنوبی دارد.

  ۱۴۰۴/۰۸/۳۰     0    19.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
موفقیت ایران در تولید پروبیوتیک مقاوم به دمای بالا برای میگوهای بومی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان گفت: برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید پروبیوتیکی مقاوم به شوری و دمای بالای آب شدیم که عملکرد مطلوبی در پرورش میگوهای بومی مناطق جنوبی دارد.

شناسه خبر: 45413665
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر