چالش‌های تأمین امنیت غذایی پایدار در کشور/لزوم کاهش ضایعات غذایی

رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی و تغذیه برای تأمین غذای سالم و پایدار، بر لزوم ارتقای آگاهی عمومی و فرهنگ مصرف مسئولانه و کاهش هدررفت و ضایعات غذایی در تولید، توزیع و مصرف غذا تأکید کرد.

  ۱۴۰۴/۰۷/۲۶     0    9.5k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چالش‌های تأمین امنیت غذایی پایدار در کشور/لزوم کاهش ضایعات غذایی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی و تغذیه برای تأمین غذای سالم و پایدار، بر لزوم ارتقای آگاهی عمومی و فرهنگ مصرف مسئولانه و کاهش هدررفت و ضایعات غذایی در تولید، توزیع و مصرف غذا تأکید کرد.

شناسه خبر: 68405921
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر