چرا بادمجان را نباید پوست بگیریم؟

Nasunin تا حدی در برابر حرارت مقاوم است، اما آبپز کردن طولانیمدت ممکن است بخشی از مواد مغذی را از بین ببرد. روشهای مانند کبابی کردن یا تفت دادن ملایم بهتر است.

  ۱۴۰۴/۰۲/۲۰     0    25.6k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چرا بادمجان را نباید پوست بگیریم؟

به گزارش سهندخبر به نقل از ،
Nasunin تا حدی در برابر حرارت مقاوم است، اما آبپز کردن طولانیمدت ممکن است بخشی از مواد مغذی را از بین ببرد. روشهای مانند کبابی کردن یا تفت دادن ملایم بهتر است.

شناسه خبر: 11526264
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر