چرا بادمجان را نباید پوست بگیریم؟

Nasunin تا حدی در برابر حرارت مقاوم است، اما آبپز کردن طولانیمدت ممکن است بخشی از مواد مغذی را از بین ببرد. روشهای مانند کبابی کردن یا تفت دادن ملایم بهتر است.

  ۱۴۰۴/۰۲/۲۰     0    25.6k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چرا بادمجان را نباید پوست بگیریم؟

Nasunin تا حدی در برابر حرارت مقاوم است، اما آبپز کردن طولانیمدت ممکن است بخشی از مواد مغذی را از بین ببرد. روشهای مانند کبابی کردن یا تفت دادن ملایم بهتر است.

شناسه خبر: 11526264