چرا در قدیم روغن‌های حیوانی خوش‌عطرتر بودند؟

یکی از روغن‌های خوشنام قدیمی که همچنان طرفداران زیادی در بین ایرانیان دارد، روغن زرد یا همان روغن‌ کرمانشاهی معروف است که از چربی شیر گوسفند، بز، گاو یا ترکیبی از این سه به‌دست می‌آید. جالب است بدانید، تفاوت اصلی روغن‌های کرمانشاهی قدیمی با سایر روغن‌های حیوانی محلی و صنعتی، به‌کارگیری نوعی سبزی خاص برای معطر کردن آن بوده که البته این سبزی بومی، خواص دیگری نیز دارد.

  ۱۴۰۳/۰۵/۰۷     0    105.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چرا در قدیم روغن‌های حیوانی خوش‌عطرتر بودند؟

به گزارش سهندخبر به نقل از ، یکی از روغن‌های خوشنام قدیمی که همچنان طرفداران زیادی در بین ایرانیان دارد، روغن زرد یا همان روغن‌ کرمانشاهی معروف است که از چربی شیر گوسفند، بز، گاو یا ترکیبی از این سه به‌دست می‌آید. جالب است بدانید، تفاوت اصلی روغن‌های کرمانشاهی قدیمی با سایر روغن‌های حیوانی محلی و صنعتی، به‌کارگیری نوعی سبزی خاص برای معطر کردن آن بوده که البته این سبزی بومی، خواص دیگری نیز دارد.

شناسه خبر: 16085100
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر