افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی

تهران- ایرنا- شرکتی دانش‌بنیان با تولید ساشه‌های نانوجاذب اتیلن، جهت افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات قدم برداشته است. این فناوری نوین، علاوه بر حفظ کیفیت میوه‌ها و سبزیجات، با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون ساشه می‌تواند به رونق صادرات غیر نفتی ایران نیز کمک کند.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۸     0    17.8k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- شرکتی دانش‌بنیان با تولید ساشه‌های نانوجاذب اتیلن، جهت افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات قدم برداشته است. این فناوری نوین، علاوه بر حفظ کیفیت میوه‌ها و سبزیجات، با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون ساشه می‌تواند به رونق صادرات غیر نفتی ایران نیز کمک کند.

شناسه خبر: 83937876
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر