سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟

پیش از آنکه محصولی به دست مردم برسد، در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، سلامت آن به‌دقت سنجیده می‌شود. این آزمایشگاه با انجام آزمون‌های تخصصی، ایمنی و کیفیت فرآورده‌های غذایی، دارویی، آرایشی و تجهیزات پزشکی را بررسی می‌کند.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۸     0    12.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، پیش از آنکه محصولی به دست مردم برسد، در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، سلامت آن به‌دقت سنجیده می‌شود. این آزمایشگاه با انجام آزمون‌های تخصصی، ایمنی و کیفیت فرآورده‌های غذایی، دارویی، آرایشی و تجهیزات پزشکی را بررسی می‌کند.

شناسه خبر: 71379407
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر