توسعه ماده مبتنی بر اکسید گرافن؛ تحولی در بسته‌بندی مواد غذایی

تهران- ایرنا- با همکاری یک استارتاپ و دانشگاه نورث‌وسترن، محققان از توسعه‌ ماده‌ای جدید برای بسته‌بندی‌های مقاوم به آب و روغن خبر دادند که تحولی مهم در بسته‌بندی مواد غذایی است. 

  ۱۴۰۴/۰۳/۲۰     0    16.6k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
توسعه ماده مبتنی بر اکسید گرافن؛ تحولی در بسته‌بندی مواد غذایی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- با همکاری یک استارتاپ و دانشگاه نورث‌وسترن، محققان از توسعه‌ ماده‌ای جدید برای بسته‌بندی‌های مقاوم به آب و روغن خبر دادند که تحولی مهم در بسته‌بندی مواد غذایی است. 

شناسه خبر: 36992850
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر