طرز تهیه خلال نارنج

خلال نارنج یکی از خوش عطرترین چاشنی‌ها برای درست کردن مرصع پلو و مزه دار کردن غذاهای مختلف است. پوست نارنج عطر فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توانید آن را به راحتی به صورت خلال آماده و خشک کنید و برای آشپزی حرفه‌ای از آن کمک بگیرید.

  ۱۴۰۴/۰۲/۰۷     0    1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرز تهیه خلال نارنج

خلال نارنج یکی از خوش عطرترین چاشنی‌ها برای درست کردن مرصع پلو و مزه دار کردن غذاهای مختلف است. پوست نارنج عطر فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توانید آن را به راحتی به صورت خلال آماده و خشک کنید و برای آشپزی حرفه‌ای از آن کمک بگیرید.

شناسه خبر: 0