طرز تهیه کباب بستکی؛ طعم آتشین جنوب روی نان داغ

کباب بستکی یکی از غذاهای محلی و اصیل جنوب ایران است، به‌ویژه در شهر "بستک" در استان هرمزگان. این غذا ریشه در فرهنگ غذایی جنوب کشور دارد که همیشه سرشار از طعم‌های قوی، تند و معطر است. ویژگی برجسته‌ی کباب بستکی، استفاده‌ی سخاوتمندانه از ادویه‌های گرم و جنوبی مانند فلفل قرمز، کاری و زردچوبه در کنار گوشت چرخ‌کرده است.

  ۱۴۰۴/۰۳/۱۵     0    2.8k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرز تهیه کباب بستکی؛ طعم آتشین جنوب روی نان داغ

به گزارش سهندخبر به نقل از فرارو،
کباب بستکی یکی از غذاهای محلی و اصیل جنوب ایران است، به‌ویژه در شهر "بستک" در استان هرمزگان. این غذا ریشه در فرهنگ غذایی جنوب کشور دارد که همیشه سرشار از طعم‌های قوی، تند و معطر است. ویژگی برجسته‌ی کباب بستکی، استفاده‌ی سخاوتمندانه از ادویه‌های گرم و جنوبی مانند فلفل قرمز، کاری و زردچوبه در کنار گوشت چرخ‌کرده است.

شناسه خبر: 13422069
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر