نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان؛ خطرات ورود ترشحات دام به بدن انسان

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم تهیه دام‌ها از مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی، گفت: «گوشت دام ذبح شده، باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا با شکل‌گیری پدیده جمود نعشی و افت pH و اسیدی شدن گوشت، ویروس‌ها از بین بروند. پس از این مدت، گوشت قابل استفاده خواهد بود.»

  ۱۴۰۴/۰۳/۱۵     0    19.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان؛ خطرات ورود ترشحات دام به بدن انسان

به گزارش سهندخبر به نقل از فرارو،
رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم تهیه دام‌ها از مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی، گفت: «گوشت دام ذبح شده، باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا با شکل‌گیری پدیده جمود نعشی و افت pH و اسیدی شدن گوشت، ویروس‌ها از بین بروند. پس از این مدت، گوشت قابل استفاده خواهد بود.»

شناسه خبر: 28487345
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر